Kreativni ste i maštoviti? Iskoristite svoj talenat i inspiraciju – kreirajte unikatnu majicu za predstojeće leto i osvojite fenomenalne majice sa printom po Vašem izboru!

Bilo da ste profesionalni dizajner ili potpuni amater, kroz našu nagradnu igru čeka Vas sjajan izazov! Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi koji misle da su kreativni i koji žele da stvore nešto što će imati upotrebnu vrednost.

Kreativne nagrade za kreativne učesnike

Nagrade koje očekuju najuspešnije učesnike su:

  • Prva nagrada: 5 majica sa štampom po izboru nagrađenog i promotivni paket iznenađenja.
  • Druga nagrada: 3 majice sa štampom po izboru nagrađenog i promotivni paket iznenađenja.
  • Treća nagrada: 2 majice sa štampom po izboru nagrađenog i promotivni paket iznenađenja.
  • Nagrada publike (za najveći broj lajkova, šerova i komentara na društvenim mrežama) – 4 majice sa štampom po izboru + promo paket

Sve nagrade, sem nagrade publike, bira stručni žiri, sastavljen od našeg kreativnog tima. Svi rezultati će biti objavljeni na sajtu i društvenim mrežama, po završetku nagradne igre.

Kako učestvovati?

Dizajn se dostavlja putem forme do koje stižete preko ovog linka. Dimenzije radova treba da budu do A3 veličine u PDF-u (300 dpi). Rok za dostavljanje idejnih rešenja je 15. jul 2015. godine.

Pošto se majice štampaju u tehnici direktne digitalne štampe ne postoje ograničenje u dizajnu tako da možete koristiti pun kolor odnosno fotografije.

Ukoliko imate Facebook profil, kako biste povećali svoje šanse za dobijanje nagrade, pratite sledeće korake:

  1. Lajkujte našu FB stranicu (kako bismo Vas mogli tagovati za nagradu publike, kada budemo objavili Vašu fotku, ili kako biste se sami tagovali)
  2. Napravite dizajn koji biste nosili na svojoj majici
  3. Popunite formu i pošaljite nam dizajn
  4. Tagujte se na fotografiji sa svojim dizajnom
  5. Podelite fotku sa Vašim dizajnom, objavljenu na MINT promo&print Facebook stranici sa svojim prijateljima
  6. Pratite dalje instrukcije za poboljšanje rejtinga svoje fotografije, na našoj FB stranici

Sve ovo isto važi i za Google Plus, Pinterest i Instagram. Bodovi će se sabirati sa ove 4 društvene mreže.

Svako može poslati do 3 dizajna.

Oslobodite svoju kreativnost, učestvujte u našoj nagradnoj igri i osvojite poklon majice i promotivne pakete iznenađenja! Dizajn majica ostaje u vlasništvu firme Mint promo&print, za ekspoloataciju bez ograničenja. To znači da će Vaše nagrađene kreacije ljudi zaista nositi i da će one biti viđene!

Molimo Vas da prilikom slanja dizajna upišete Vaše ime i prezime. Svaki dizajn biće postavljen na naš sajt i stranice na društvenim mrežama (Facebook, Google plusPinterest).

Dizajn koji je prijavljen za takmičenje